Ποιοί είμαστε

Πιθανότατα θα έχετε διαβάσει πολλά αντίστοιχα "Ποιοί είμαστε", αλλά πραγματικά νομίζω πως αξίζει να διαβάσατε κάποια πράγματα για εμάς και να δείτε πού θεωρούμε πως διαφέρουμε.

Το γραφείο μας, και λέω 'μας' γιατί είμαστε μια μικρή οικογένεια, ξεκίνησε τη λειτουργία από τον πατέρα μου, Λιάγκο Ιωάννη, το 1976. Μετά από μια δεκαετία περίπου εντάχθηκε στο δυναμικό και ο Νίκος Κολλάρος, ο οποίος έμελε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του γραφείου. Την ίδια περίπου περίοδο ήρθε και η Δήμητρα Χουλιάρα, ενώ μετά από μια δεκαετία περίπου εντάχθηκα κι εγώ μόνιμα στο δυναμικό μαζί με την αδελφή μου, Αγγελική.

Όλα αυτά τα χρόνια αλλάξανε πολλά, τόσο στα φορολογικά θέματα που μας απασχολούνε καθημερινά, όσο και στις προσωπικές μας ζωές. Αυτό που έμεινε σταθερό, είναι το ήθος που έγινε συνώνυμο του γραφείου, ο επαγγελματισμός μας και η εχεμύθειά μας, ενώ οι σχέσεις μας με τους πελάτες ήταν πάντα πρώτα προσωπικές και μετά επαγγελματικές.

Ο πατέρας μου από το 2014 δεν είναι πια μαζί μας, αλλά το στίγμα του θεωρώ πως έχει μείνει ανεξίτηλο ενώ ακόμα και μετά από χρόνια υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μας υπενθυμίζουν τακτικά πόσο τους βοήθησε με τις επαγγελματικές του συμβουλές και την επαγγελματική του στάση γενικά.

Λόγω της προσωπικής μου ασχολίας με την Πληροφορική επι πολλά έτη, είμαστε ένα γραφείο το οποίο χρησιμοποιεί την Πληροφορική στο έπακρο, με αποτέλεσμα όχι μόνο όφελος σε χρόνο, αλλά και μείωση λαθών που οφείλονται σε ανθρώπινο παράγοντα.

Δεν θα σας πούμε ποτέ κάτι το οποίο δεν το έχουμε ψάξει ενδελεχώς, ενώ δεν θα ντραπούμε να σας πούμε πως κάτι δεν το γνωρίζουμε και θα σας απαντήσουμε αφού πρώτα το μελετήσουμε. Άλλωστε στη χώρα μας και στο κομμάτι της φορολογίας ή της εργατικής νομοθεσίας, όλα είναι τόσο δαιδαλώδη και με τόσους πολλούς νόμους, εγκυκλίους και αποφάσεις, που αν κάποιος σας πει πως τα ξέρει όλα, θα πρέπει να καταλάβετε πως κάτι δεν πάει καλά.

Αν είστε κάποιος ο οποίος μας βρήκε τυχαία στο internet, σας ευχαριστώ που αφιερώσατε λίγο χρόνο να διαβάσετε αυτές τις γραμμές, και θα χαρούμε να συνεργαστούμε. Αν από την άλλη φθάσατε εδώ επειδή είστε ήδη πελάτης μας, θα πρέπει να πω ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' από όλους μας, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να ξέρετε πως είστε σε καλά χέρια.

Νάσος Λιάγκος