window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-XKZN0SRRSY');

Νέα

Κορωνοϊός - Λειτουργία γραφείου (Ενημέρωση)

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε αυτές τις δύσκολες ημέρες, και την κατανόηση που δείξατε στην απομακρυσμένη λειτουργία. Ελπίζω να βοηθήσαμε έστω και λίγο, στο να νιώσετε πως δεν είστε μόνοι σας σ' αυτή τη δύσκολη κατάσταση.
 
Μέσα σε λίγες μέρες, αναγκαστήκαμε να μελετήσουμε 10 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, πάνω από 370 εγκυκλίους, αμέτρητα δελτία τύπου και συνεντεύξεις, για θέματα τα οποία κανείς μας δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ, ενώ σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις οι προθεσμίες ήταν ασφυκτικές, ακόμα και μέσα στα Σαββατοκύριακα ή την Κυριακή του Πάσχα, οι νόμοι και οι εγκύκλιοι κακογραμμένες με αμέτρητες ασάφειες.
 
Από αύριο όμως θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε σε μια κατάσταση λειτουργίας όσο πιο ομαλή γίνεται, δεδομένης τη δύσκολης περιόδου που όλοι διανύουμε.
 
Στο γραφείο θα βρίσκεται η Δήμητρα και η Αγγελική, ενώ εγώ προσωπικά όσες φορές δεν θα βρίσκομαι στους χώρους του γραφείου θα μπορείτε να με βρείτε τηλεφωνικά όπως μπορούσατε να με βρείτε ολόκληρη αυτή την περίοδο. Όπως σας είχα πει και τις πρώτες ημέρες, μπορούμε να κάνουμε βιντεοκλήση με οποιοδήποτε μέσο (Skype, Zoom, Viber, Messenger, WhatsApp). Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, δοκιμάστε το!
 
Για την προστασία όλων μας, τόσο για τη δική μας όσο φυσικά και για τη δική σας, θα σας παρακαλούσα να προσπαθήσετε να περιορίσετε τις αυτοπρόσωπες επισκέψεις στο γραφείο όσο μπορείτε περισσότερο, και να προηγείται πρώτα ένα τηλέφωνο ώστε να αποφευχθούν περιπτώσεις συγχρωτισμού. Όπως διαπιστώσατε αυτές τις ημέρες, οι περισσότερες εργασίες μπορούν να διεκπεραιωθούν μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικά.
 
Αν χρειαστεί όμως να έρθετε από το γραφείο, για να μην ερχόμαστε σε δύσκολη θέση εσείς κι εμείς, σας παρακαλούμε να τηρείτε μια απόσταση ασφαλείας και να χρησιμοποιείτε μάσκα. Σε περίπτωση που δεν έχετε μάσκα, θα προσπαθήσουμε να σας προμηθεύσουμε εμείς με μία, ενώ στο γραφείο υπάρχει και αντισηπτικό.
 
Τα παραπάνω μπορεί να είναι υποχρεωτικά από τον ΕΟΔΥ για όλα τα γραφεία όπως το δικό μας, αλλά θεωρούμε πως επίσης έχουν να κάνουν και με την κοινή λογική όλων μας.
 
Ελπίζω να έρθει σύντομα η μέρα που θα τα θυμόμαστε αυτά σαν μια μεγάλη δοκιμασία, που μας έβγαλε όμως όλους πιο ενωμένους και πιο δυνατούς!
 
Σας ευχαριστώ και πάλι,
Νάσος Λιάγκος